21.09.2008 г., 13:50 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
681 1 7

Целуни ме с устни прохладни,

по-сладки от мед.

Дай ми нежна отрова,

но не и прегръдки от лед.

Искам с теб да избягам.

Но с мен ще избягаш ли ти?

Всеки път ли се криеш,

поне този път остани.

Кой изтръгна крилете

от крехките ти рамене?

Позволи ми - нека

аз те обичам поне.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??