Целуни ме с устни прохладни,
по-сладки от мед.
Дай ми нежна отрова,
но не и прегръдки от лед.
Искам с теб да избягам.
Но с мен ще избягаш ли ти?
Всеки път ли се криеш,
поне този път остани.
Кой изтръгна крилете
от крехките ти рамене?
Позволи ми - нека
аз те обичам поне.
© Валя Митова Все права защищены
Поздрав и прегръдка,миличка,за стиха!!!