7 jul 2006, 23:27

... 

  Poesía
1011 0 1

бягаш ти от самотата
чрез прекрасните желания,
но готов ли си за тях
да се подложиш на страдания?
След поредна безмълвна фраза
и моменти на мълчание,
бъди готов,но не за друго,
а за поредното терзание.
Срадаш,терзаейки заради
не усъществените желания
търсиш ти спасение,
но в терзание и самокритика
не се садаржа твоето изцерение

© Виктор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??