Jul 7, 2006, 11:27 PM

... 

  Poetry
924 0 1

бягаш ти от самотата
чрез прекрасните желания,
но готов ли си за тях
да се подложиш на страдания?
След поредна безмълвна фраза
и моменти на мълчание,
бъди готов,но не за друго,
а за поредното терзание.
Срадаш,терзаейки заради
не усъществените желания
търсиш ти спасение,
но в терзание и самокритика
не се садаржа твоето изцерение

© Виктор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??