20 may 2006, 22:37

* * * 

  Poesía
1318 0 8

х х х

Да си отиват рано и завинаги -
такава е съдбата на чудаците.
Да хванат пътя без окото им да мигне.
На тихата посредственост да ни оставят,

та да се чудим - тъжни или завистни
да продължаваме след тях да кретаме,
а те отгоре мълком да се забавляват.
Такава е съдбата на поетите.

© Анелия Шишкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??