16 feb 2008, 0:39

*** 

  Poesía » Otra
628 0 3

Небосклон червено-синкав

гледа ме през запотеното стъкло

и птици приказно са полетели

далеч в съзнанието, а то

трепти от жегата на

мислите в главата и

търси сянка, хладно място,

търси вятър...

Търси свежест, летен дъжд,

търси нови мисли, търси златна ръж...

Търси океан и бряг

и черно-бяло и лилаво,

и жарко слънце, а и сняг,

търси то начало...

© Ани Ракова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??