Небосклон червено-синкав
гледа ме през запотеното стъкло
и птици приказно са полетели
далеч в съзнанието, а то
трепти от жегата на
мислите в главата и
търси сянка, хладно място,
търси вятър...
Търси свежест, летен дъжд,
търси нови мисли, търси златна ръж...
Търси океан и бряг
и черно-бяло и лилаво,
и жарко слънце, а и сняг,
търси то начало...
© Ани Ракова Все права защищены