Ти можеш лесно да си тръгнеш,
аз няма да те моля да се върнеш,
само искам всичко да си вземеш,
спомените, болката и да заминеш.
Ти не обръщай поглед назад,
аз може да стоя там и да чакам,
но ти не се обръщай, продължавай,
ден след ден върви напред и забравяй.
Ти ще живееш живота си както вчера,
вчера, когато мен ме нямаше,
ще вървиш стъпка по стъпка
и ще оставяш следите, по които аз ще вървя.
Ти някой ден ще стигнеш до края,
а аз ще бъда точно зад теб
и секундите до сетния ти час ще броя
за да затворя очите си празни с теб.
© Елизабет Николаева Todos los derechos reservados