18 янв. 2009 г., 18:24

* * * 

  Поэзия
485 0 3

Ти можеш лесно да си тръгнеш,

аз няма да те моля да се върнеш,

само искам всичко да си вземеш,

спомените, болката и да заминеш.

 

Ти не обръщай поглед назад,

аз може да стоя там и да чакам,

но ти не се обръщай, продължавай,

ден след ден върви напред и забравяй.

 

Ти ще живееш живота си както вчера,

вчера, когато мен ме нямаше,

ще вървиш стъпка по стъпка

и ще оставяш следите, по които аз ще вървя.

 

Ти някой ден ще стигнеш до края,

а аз ще бъда точно зад теб

и секундите до сетния ти час ще броя

за да затворя очите си празни с теб.

 

© Елизабет Николаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??