8 jul 2006, 7:28

* * * 

  Poesía
957 0 12

На тръгване дойдох да помълчим.
Не слагай във кафето много захар.
От сладкото започва да горчи...
Любимата ни песен май запяха.


Постой така - димът не ми люти.
Пари ти трябват? Да, до утре самo.
Понякога да идвам? Ех и ти...
Не ме разбра. Аз обич в заем нямам!

 

© Владислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??