Jul 8, 2006, 7:28 AM

* * * 

  Poetry
956 0 12

На тръгване дойдох да помълчим.
Не слагай във кафето много захар.
От сладкото започва да горчи...
Любимата ни песен май запяха.


Постой така - димът не ми люти.
Пари ти трябват? Да, до утре самo.
Понякога да идвам? Ех и ти...
Не ме разбра. Аз обич в заем нямам!

 

© Владислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??