23 jul 2006, 16:51

* * * 

  Poesía
568 0 6
ЗАБРАВИ МОЛБИТЕ И МЕчТИТЕ
СПОМЕНИТЕ РАЗПИЛЕИ НА ПРАХ
ЗАБРАВИ ЛЪЖИТЕ И СЪЛЗИТЕ
ЗАБРАВИ чЕ ТВОЯ БЯХ!

ЗАБРАВИ МИНАЛОТО БЛЕДО
ПОГЛЕДНИ НАПРЕД ВЕДНЪЖ
ПРИЕМИ УТРЕшНОТО БЪДЕщЕТО
И НЕ СЕ ПРАВИ НА МЪЖ!

ЗАБРАВИ чЕ ТЕ ОБИчАХ
чЕ ВСЕ СЛЕД ТЕБ ВЪРВЯХ
чЕ ПРЕЗ АДА БОСА МИНАХ
чЕ ЗА ТЕБЕ ВСЕ ГОРЯХ!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??