Jul 23, 2006, 4:51 PM

* * * 

  Poetry
574 0 6
ЗАБРАВИ МОЛБИТЕ И МЕчТИТЕ
СПОМЕНИТЕ РАЗПИЛЕИ НА ПРАХ
ЗАБРАВИ ЛЪЖИТЕ И СЪЛЗИТЕ
ЗАБРАВИ чЕ ТВОЯ БЯХ!

ЗАБРАВИ МИНАЛОТО БЛЕДО
ПОГЛЕДНИ НАПРЕД ВЕДНЪЖ
ПРИЕМИ УТРЕшНОТО БЪДЕщЕТО
И НЕ СЕ ПРАВИ НА МЪЖ!

ЗАБРАВИ чЕ ТЕ ОБИчАХ
чЕ ВСЕ СЛЕД ТЕБ ВЪРВЯХ
чЕ ПРЕЗ АДА БОСА МИНАХ
чЕ ЗА ТЕБЕ ВСЕ ГОРЯХ!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??