18 mar 2005, 13:04

* * * 

  Poesía
946 0 1
Тази нощ на мойто рамо бяло ангелче се появи.
Лекичко целуна моите устни и прошепна -
"Моля те, не ме оставяй ти!"
Истински ли беше този ангел?
Кой го прати?
Жив ли е сега?
Защо подаде ми ръка? Защо целуна точно мене?
И как внезапно отлетя?
Щом се съмна се събудих и намерих листче,
може би от вечерта.
Мигом го отворих и прочетох най - прекрасните слова.
"Ангел мой си и ще бъдеш вечно!
Само теб си имам на света!
Ангел мой си и ще те закрилям най - сърдечно!
За тебе давам всичко на света..."

© Ангелина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??