4 mar 2006, 17:53

:-))))) 

  Poesía
668 0 7
Празничният дух горящ
в твоите очи красиви
мракът в светлина превръща,
демоните в самодиви

Миг от лятото спомни си
щом студът скове земята
слънце в твоите коси,
нежен глас във тишината

30.12.2005

© Никифор Никифоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??