Mar 4, 2006, 5:53 PM

:-))))) 

  Poetry
670 0 7
Празничният дух горящ
в твоите очи красиви
мракът в светлина превръща,
демоните в самодиви

Миг от лятото спомни си
щом студът скове земята
слънце в твоите коси,
нежен глас във тишината

30.12.2005

© Никифор Никифоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??