31 mar 2008, 9:31

... 

  Poesía » De amor
736 0 2

В очарованието на съня

пристигаш, носен от вълните,

целувка даваш ми една

и музика изпълва дните!

Безмълвни носим се в простора,

в компанията на мечти,

забравили за всички хора:

Човек не можел да лети!?

Да ходи по водата може,

дори на облак да поспи,

звездите в шепите си нощем

в едно с луната да държи.

Да кара слънцето да му завижда

и вятъра - с дълбок поклон,

дъждовни капки да подрежда

според любовния закон!

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??