31.03.2008 г., 9:31 ч.

... 

  Поезия » Любовна
737 0 2

В очарованието на съня

пристигаш, носен от вълните,

целувка даваш ми една

и музика изпълва дните!

Безмълвни носим се в простора,

в компанията на мечти,

забравили за всички хора:

Човек не можел да лети!?

Да ходи по водата може,

дори на облак да поспи,

звездите в шепите си нощем

в едно с луната да държи.

Да кара слънцето да му завижда

и вятъра - с дълбок поклон,

дъждовни капки да подрежда

според любовния закон!

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??