26 nov 2006, 13:16

* * *  

  Poesía
771 0 3

 

Искам да накарам

светлината да се слее

с огледалната повърхност

на сълза.

Да й заповядам да танцува

под звуците на арфа от дъга.

Как искам всяка капка дъжд да е такава –

изпълнена със слънчева любов!

© Мартина Вичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??