Nov 26, 2006, 1:16 PM

* * *  

  Poetry
772 0 3

 

Искам да накарам

светлината да се слее

с огледалната повърхност

на сълза.

Да й заповядам да танцува

под звуците на арфа от дъга.

Как искам всяка капка дъжд да е такава –

изпълнена със слънчева любов!

© Мартина Вичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??