5 nov 2009, 15:09

* * * 

  Poesía » Filosófica
630 0 2

Рисувам своя образ за пореден път
в пясъка горещ,
в снега кристален,
в пламъка на свещ,
във въздуха студен.

Рисувам се отново
в чужд и собствен свят,
в мисли и видения.
Винаги с различен цвят,
все със същите движения.

И във всяка локва,
във всеки поглед
и във всичките огледала навред
се отразява само моя светоглед.

© Марина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е хубаво...Пишеш пленително!Поздрав!
  • Хубав стих, така е със хората, всеки вижда себе си в различна светлина, зависи от ситуацията и от настроението. Поздрав!
Propuestas
: ??:??