22 feb 2011, 20:01

*** 

  Poesía » Versos blancos
777 0 2

лятното чувство
за тиха еуфория
тичаща по плажа
и под краката ù
на пясък раздробени
усмивките ни
и ръцете
и устните
на милиони частици
разкъсани
и пак вкопчени
едни в други
като клетва за близост
която никога
не изрекохме
и никога
не нарушихме

© no Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??