22.02.2011 г., 20:01 ч.

*** 

  Поезия » Бели стихове
774 0 2

лятното чувство
за тиха еуфория
тичаща по плажа
и под краката ù
на пясък раздробени
усмивките ни
и ръцете
и устните
на милиони частици
разкъсани
и пак вкопчени
едни в други
като клетва за близост
която никога
не изрекохме
и никога
не нарушихме

© no Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??