6 oct 2006, 22:59

* * * 

  Poesía
503 0 1

^^~~*~~^^

 

На крачка от смъртта

на крачка от живота ...

На крачка от нощта...

На крачка от порока ...

 

 

На крачка от греха!

На крачка от дома...

На крачка от деня...

На крачка от смъртта...

 

 

^^~~*~~^^

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??