6.10.2006 г., 22:59 ч.

* * * 

  Поезия
504 0 1

^^~~*~~^^

 

На крачка от смъртта

на крачка от живота ...

На крачка от нощта...

На крачка от порока ...

 

 

На крачка от греха!

На крачка от дома...

На крачка от деня...

На крачка от смъртта...

 

 

^^~~*~~^^

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??