2 dic 2006, 15:39

* * * 

  Poesía
593 0 7
В безумието кръста си ще изкова.
Във вените ми ще гърми поредна битка.
Каин едва прохожда... Бледността
на бъдното злодейство вече блика.
Събудени пророчества
от свян
не ще възпрат ръката.
Във светлика
на бесните от слепота дървета
ще вдигне жрец безлюден храм,
за да се приюти престорен скитник

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??