8 dic 2006, 4:35

* * * 

  Poesía
566 0 4
                                                  ..на Сашо, който  е "там"...

Някъде загубих те...
Безсъние!
Името ти -
мостове продънени!
Бъдещето -
незелено...
Настроения:
луничави, плитки.
Раздвоение...
Чувам
как листата
загрубяват!
Само сънища
остават!

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??