7 sept 2007, 12:18

* * * 

  Poesía
700 0 4


В тази тиха и неземна нощ,
исках да усетя теб, да влееш в мен своята мощ...
исках да накажа туй ненаситно тяло,
за теб отдавна зажадняло...
Исках  кръвта ти в моята да се слее,
да бушува и да се лее...


Но, уви, таз проклета песен,
само в моите уши кънтеше...
Наказваше ме с мълчание,
без думи ме кълнеше,
изпепеляваше сърцето ми без жал,
за Бога, потуши го тоз пожар...


За любовта си скъпо аз платих.
Вземи ме и нежно ме люби,
накарай ме да бъда фея,
за да полетя в нощта
и всичко живо да огрея -
нека всеки знае, че за миг щастлива бях...

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??