8 dic 2006, 16:22

*** 

  Poesía
574 0 4
  "Ще бъдеш в бяло с вейка от маслина..."

Ще бъдеш сън
            в очите ми невинни,
ще бъдеш глас
            в гласа на тишината,
ще спреш света, когато ме отминеш
и ще изчезнеш
            в мисъл непозната.

Но в този миг
            безпаметно красива
ще те запомня аз,
            любов ще те наричам.
Най-хубавото бързо си отива,
но после цял живот
            го помниш и обичаш.

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??