13 dic 2006, 17:05

* * * 

  Poesía
605 0 3
                  Душата ми е съд,
                  изпълнен с твойта обич, Боже!
                  В хармония и нежност сътворен светът,
                  единствено във любовта ти е възможен!

                  И пия жадна красота,
                  пияна от великата  хармония.
                  Светът е пир за всички сетива
                  и тържество на светлата Ти воля...

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??