Dec 13, 2006, 5:05 PM

* * * 

  Poetry
610 0 3
                  Душата ми е съд,
                  изпълнен с твойта обич, Боже!
                  В хармония и нежност сътворен светът,
                  единствено във любовта ти е възможен!

                  И пия жадна красота,
                  пияна от великата  хармония.
                  Светът е пир за всички сетива
                  и тържество на светлата Ти воля...

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??