19 dic 2006, 20:35

* * * 

  Poesía
527 0 4
       Думите-нажежени до бяло !
       Пулсираща тишина...
       Сякаш самото време е  спряло
       в мастилената ми самота ,

       която попива на листа
       и моите думи реди...
       Под индигото на нощта тъмни мисли
       диктува .И ме боли ...

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??