Dec 19, 2006, 8:35 PM

* * * 

  Poetry
533 0 4
       Думите-нажежени до бяло !
       Пулсираща тишина...
       Сякаш самото време е  спряло
       в мастилената ми самота ,

       която попива на листа
       и моите думи реди...
       Под индигото на нощта тъмни мисли
       диктува .И ме боли ...

 

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??