19.12.2006 г., 20:35 ч.

* * * 

  Поезия
575 0 4
       Думите-нажежени до бяло !
       Пулсираща тишина...
       Сякаш самото време е  спряло
       в мастилената ми самота ,

       която попива на листа
       и моите думи реди...
       Под индигото на нощта тъмни мисли
       диктува .И ме боли ...

 

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??