22 dic 2006, 13:19

* * * 

  Poesía
587 0 3
           И може би, защото дълго няма да ме има тук...
           И може би, защото Вечността е забранена,
           когато бъда само лъч или пък дух,
           зареян във безкрайната  Вселена...

           И може би, защото всичко е така
           обречено и тленно,
           сега съм  дъщеря на майката  Земя,
           пияна от любов и нежност...

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??