Dec 22, 2006, 1:19 PM

* * * 

  Poetry
596 0 3
           И може би, защото дълго няма да ме има тук...
           И може би, защото Вечността е забранена,
           когато бъда само лъч или пък дух,
           зареян във безкрайната  Вселена...

           И може би, защото всичко е така
           обречено и тленно,
           сега съм  дъщеря на майката  Земя,
           пияна от любов и нежност...

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??