31 ago 2007, 12:26

* * * 

  Poesía
480 0 6
                     Нивга няма да забравя,
                     че някога обичах те и аз...
                     И с този лист не ще удавя
                     това, което беше между нас...

© Единствена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??