Aug 31, 2007, 12:26 PM

* * * 

  Poetry
477 0 6
                     Нивга няма да забравя,
                     че някога обичах те и аз...
                     И с този лист не ще удавя
                     това, което беше между нас...

© Единствена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??