1 may 2007, 10:38

* * * 

  Poesía
516 0 3
 

                  2


Любов на 50-60 години?

Надежда,вяра  вече са изстинали.

Не само мъки ражда тя ,обаче

И от щастието може да се плаче.


По техните лица сълзи се стичат

Във вярност влюбените се обричат

През сълзите си нежно се целуват

За ласките си тръпнат и жадуват.


Не гледат към отминалотo време,

Годините им вече не са бреме.

Тръгват те ръка в ръка по плажа

На всички любовта си да покажат.


А после сядат нейде уморено,

Навън вали и доста е студено.

Поръчват цаца с чаша тъмна бира

И не поглеждат кой им я сервира.


Защото погледи са вперили в лицата,

Обичам те! -им шепнеха устата

И нежно пръстите си в плетеница вплели

Те бяха влюбени,макар и побелели.


Във луд галоп препускаха сърцата,

Забравиха за бирата и цацата

Глава облегна тя на мъжко рамо,

Опрели се коляно до коляно


Той нежно я погали по косата,

Отдавна беше и това мечтата.

Притиснати,доволни и щастливи,

Макар и стари бяха тъй красиви.


Не забелязаха,че утро вече иде

В ръцете си държаха малки миди

А спомена от плажа и морето

Те двама ще си скътат във сърцето


                                                                                                 

не мислеха ,че сторили са грешка

съдбата им бе толкова човешка

Че за любов на 50-60 години

Не трябват поводи или причини.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • благодаря момичета! когато се завърна се надявам да има пак и още.
  • И от мен поздрави за излъчването, което струи от теб!!!
  • Че за любов на 50-60 години
    Не трябват поводи или причини.
    ...
    Изчетох всичко и...те поздравявам от сърце!
    Поздрави, Нели!
Propuestas
: ??:??