19 jun 2007, 11:46

* * * 

  Poesía
492 0 4
 

Мечтаех  да съм Жената на нечий живот,

Мечтаех  да срещна голямата любов.

Няма за мен такова благополучие:

Срещнах само досада и равнодушие.


Исках приспиване с любяща  целувка,

Исках  събуждане с нежна милувка.

Така се получи, че лягам все сама,

Животът ми прелива пак от самота.


Останах си вечно така - непризната.

Няма голяма любов и отплата.

В живота отново ударих на камък,

Няма топлина и любовeн пламък.





© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??