Мечтаех да съм Жената на нечий живот,
Мечтаех да срещна голямата любов.
Няма за мен такова благополучие:
Срещнах само досада и равнодушие.
Исках приспиване с любяща целувка,
Исках събуждане с нежна милувка.
Така се получи, че лягам все сама,
Животът ми прелива пак от самота.
Останах си вечно така - непризната.
Няма голяма любов и отплата.
В живота отново ударих на камък,
Няма топлина и любовeн пламък.
© Нели Все права защищены