23 mar 2007, 21:17

*** 

  Poesía
794 0 2
През процепа на калната вода
опитах да погледна в твоята душа.
Протегнах плахо своята ръка,
но бързо бе скована от студа.
Наметнах се със сивотата на деня
и слях се със безмълвната тълпа...

© Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??