23 мар. 2007 г., 21:17

*** 

  Поэзия
688 0 2
През процепа на калната вода
опитах да погледна в твоята душа.
Протегнах плахо своята ръка,
но бързо бе скована от студа.
Наметнах се със сивотата на деня
и слях се със безмълвната тълпа...

© Някой Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??