Разкъсващи думи,
болки... сълзи...
замръзнали спомени,
кървящи следи,
неогледани гледки,
красота в грозоти,
неприети надежди...
Любовта пак крещи!
И изисква старание,
смеха и искри -
топи безразличие...
и ражда мечти.
© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados