7.08.2008 г., 6:30 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
474 0 0

Разкъсващи думи,

болки... сълзи...

замръзнали спомени,

кървящи следи,

неогледани гледки,

красота в грозоти,

неприети надежди...

Любовта пак крещи!

И изисква старание,

смеха и искри -

топи безразличие...

и ражда мечти.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??