11 mar 2007, 9:18

* * * 

  Poesía
836 0 1

И как ядосваш се за нещо,

и времето минава.

И как времето зловещо

те кара да забравяш.

И заедно с ядовете ежедневни

забравяш за мигове прекрасни –

и няма блянове вълшебни,

и няма спомени ужасни.

И всичко тук е, но и нищо няма.

Седиш и взрял се някъде замислен,

съзнанието ти – празна яма –

усещаш животът някак си безсмислен.

 

ер малък

6.01.2006г.

© Ива Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Текстът е направо чудесен, защото много точно разкрива едно състояние на преживяването, свързано с определено състояние на действителността.
Propuestas
: ??:??