20 may 2007, 15:36

* * * 

  Poesía
697 0 2
Не вярвай на лъжите,
а погледни ме във очите.
Надникни дълбоко в тях
и ще откриеш един единствен страх.
Страхът от самотата
таи се във душата.
Затовя не ме оставяй, мили,
вече нямам сили.

© КриСинКа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??