20 мая 2007 г., 15:36

* * * 

  Поэзия
695 0 2
Не вярвай на лъжите,
а погледни ме във очите.
Надникни дълбоко в тях
и ще откриеш един единствен страх.
Страхът от самотата
таи се във душата.
Затовя не ме оставяй, мили,
вече нямам сили.

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??