10 dic 2004, 17:35

* * * 

  Poesía
952 0 3

Денят е хубав, когато ми се усмихнеш.

Нощта е нежна, когато името ми шепнеш.

За теб да мисля, как обичам...

И от чувствата ми към теб, направо политам.

Любов, когато нежно ме поглеждаш.

Доверие, когато истински ми вярваш.

Очите ти – красивите звезди.

Косите ти – бурните вълни.

Сърцето ми все за теб тупти.

Обичам те – приказно звучи.

Липсваш ми – когато  си далече ме боли.

Обади ми се, не ме забравяй ти.

Жадувам те – искам те до мен.

Искам те – и в този свтъл ден.

Обичам те – приказно звучи.

Обичам те – светът за мен това си ти.

© Марина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??