28 dic 2004, 22:57

* * * * * 

  Poesía
1332 0 1
Искам да съм цветенце в полето.
Искам да съм слънцето в небето.
Искам да съм с теб сега
до разцъфналите цветя
и да ти шепна за това,
колко хубава е любовта
щом съм с теб сега! 

© Цвети Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??